Spolupráce ČUS a Kooperativy s výhodou pro členy

02.05.2014 11:57

Tisková zpráva

Zdroj: www.cuscz.cz

Česká unie sportu se dohodla na spolupráci s pojišťovnou Kooperativa. Pro členy ČUS to znamená, že nyní mohou cestovat do zahraničí oni i jejich rodinní příslušníci s cestovním pojištěním Kolumbus o 20% levněji. Pojištění lze uzavřít pro všechny druhy výjezdů: zahraniční turistické pobyty, aktivní sportovní dovolenou i účast v organizovaných sportovních soutěžích.

Cestovní pojištění KOLUMBUS je na trhu ojedinělou záležitostí, obsahuje například krytí zásahu horské záchranné služby nebo dvojnásobné krytí v případě, že se úraz stane při dopravní nehodě. Děti do šesti let, které cestují alespoň s jednou dospělou osobou, mají pojištění zdarma a mládež až do 18-ti let má na pojištění 50 % slevu, což je od Kooperativy pomoc mládežnickému sportu“, říká autor projektu Viktor Podloucký.

„Pro naše členy, kteří jsou velmi aktivní a hodně cestují, je to zajímavá služba. Věříme, že o ni bude velký zájem a snad tím sportovcům z celé ČR zpříjemníme jejich cestování. V rodinném rozpočtu je pojištění léčebných výloh na cestách nezbytnou a nemalou položkou, stalo se automatickou součástí dovolené, slevu členové tedy jistě ocení,“ dodává generální sekretář  ČUS, Jan Boháč.         

Velkou výhodou pojištění je sjednání on-line, smlouva tak může být uzavřena během několika minut. Pojistnou smlouvu můžete uzavřít přes tento odkaz nebo přes odkazy na webu ČUS.