ČUS zaslala ministrovi otevřený dopis k vyhlášení dotačního neinvestičního Programu IV

04.10.2017 13:30
 

 

Otevřený dopis ČUS ministrovi školství zde

 
 
Dotační neinvestiční program státní podpory sportu pro spolky na období 2017  Program IV - Údržba a provoz sportovních zařízení

Na základě rozhodnutí ministra školství, mládeže a tělovýchovy (dále jen „MŠMT“) byl zrušen Program IV – údržba a provoz sportovních zařízení vyhlášený v rámci státní podpory sportu pro spolky na období 2017-2019 pod č. j. MŠMT – 29154/2016-3. MŠMT zrušením programu postupuje v souladu s veřejným zájmem na nediskriminačním poskytování dotací ze státního rozpočtu a možnosti uplatnění kontroly veřejných zdrojů u příjemců dotace.

Nové vyhlášení upraveného programu reflektuje nutnost zajistit financování provozu a údržby sportovních zařízení ve vlastnictví spolků.

Finanční podpora související přímo s udržováním a provozováním sportovních zařízení ve vlastnictví oprávněného žadatele.

Žádost musí být odevzdána v listinné formě na podatelnu MŠMT nebo doručena poštou na adresu Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy, Karmelitská 529/5, Malá Strana, Praha 1, 11812, nejpozději do 16. října 2017. Pokud je písemná forma žádosti zasílána poštou, musí být na poštovním razítku uvedeno nejpozději datum 16. 10. 2017.

Žádost se podává na formuláři vygenerovaném v systému IS-SPORT, který bude pro žadatele přístupný od středy 4. 10. 2017 na adrese https://is-sport.msmt.cz

Vyhlášení dotačního neinvestičního Programu IV.pdf

Přílohy:

priloha1_Povinnosti příjemce dotace a vyúčtovací tabulky.doc

priloha2_Formulář čestného prohlášení – platnost příloh (vzor k vyplnění).docx
priloha3_Formulář čestného prohlášení – bezdlužnost (vzor k vyplnění).doc
priloha4_Formulář čestného prohlášení – bezúhonnost (vzor k vyplnění).docx
priloha5_Popis projektu.docx
priloha6_Rozpis rozpoctu.docx
priloha7_prehled majetku.xlsx
priloha8_Financni limity.rtf
priloha9_avizo vratky.ods