Trenérka - cvičitelka roku 2017 Slavnostní společenské setkání osobností

11.01.2018 08:52

Vážení sportovní přátelé,
v roce 2007 Český olympijský výbor poprvé vyzval sportovní a tělovýchovné organizace k nominaci úspěšných a zasloužilých trenérek a cvičitelek do vyhlašovaných sportovních anket. Od té doby celá řada organizací zařadila do struktury svých anket vedle tradiční ankety „trenér roku“ také kategorii „trenérka - cvičitelka roku“ nebo věnovala pozornost zastoupení žen v nominacích ankety „trenér roku“. Český olympijský výbor a jeho Komise rovných příležitostí ve sportu pořádá každoroční slavnostní setkání úspěšných dobrovolných i profesionálních trenérek a cvičitelek, na kterém oceňuje za přítomnosti nejvyšších představitelů českého sportu významné osobnosti nominované ze střešních organizací, jako jsou ČUS, ČOS, ČASPV a SSS ČR.
Ve sportovních svazech, v okresních sdruženích a krajských organizacích probíhá v těchto týdnech vyhlašování nejúspěšnějších sportovců a trenérů za minulý rok. Byli bychom potěšeni, kdybychom mohli osobnosti – trenérky nebo cvičitelky, doporučené vaší sportovní organizací, přivítat v březnu 2018 v Praze na slavnostním setkání, a přispět tak ke zviditelnění práce dobrovolných i profesionálních trenérek a cvičitelek, i činnosti jejich sportovních organizací. Všechny pozvané obdrží vedle upomínkových dárků také pamětní list a následně multimediální dokumentaci celé akce. Ocenění nelze přidělit opakovaně trenérkám a cvičitelkám vyznamenaným v uplynulých letech.
Sdělte nám prosím prostřednictvím jednoduchého elektronického formuláře, na který přejdete kliknutím na tlačítko "Nominujte ZDE" umístěném v závěru textu tohoto oznámení, jméno, adresu (tak, aby bylo možné zaslat poštou osobní pozvání) a stručnou charakteristiku nejúspěšnější trenérky – cvičitelky ve vaší anketě nebo osoby, kterou váš sportovní spolek chce za její zásluhy na ocenění nominovat. Zároveň uveďte jednu z kategorií, do níž spadá její působnost:
- Dobrovolná celoživotní činnost trenérky/cvičitelky
- Profesionální trenérka/cvičitelka s mimořádnými dlouhodobými úspěchy
- Objev roku, mimořádný úspěch příslušného roku.
K vyplnění formuláře je zapotřebí mít počítač připojený k internetu. Elektronický formulář vyplňte v jednotlivých rubrikách a odešlete kliknutím na tlačítko "ODESLAT" umístěné na konci elektronického formuláře, a to nejpozději do 23. února 2018. V případě dotazů piště na e-mail smidova@olympic.cz.
Věříme, že účast Vámi vybrané osobnosti na tomto společenském setkání přispěje k další podpoře sportu ve vašem regionu, k posílení olympijské myšlenky, propagaci zdravého životního stylu a v neposlední řadě také sportovního odvětví a místa, ve kterém trenérky - cvičitelky působí.
Nominujte ZDE


Děkujeme za spolupráci.
Český olympijský výbor Komise rovných příležitostí ve sportu
V Praze dne 6.1.2018